دفتر مرکزی تهران
02122686533مدیرفروش
09120479890دفتر اصفهان
03136611766کارشناسان فروش
09137261526موتور گیرلس آسانسور دارای بازده و راندمان حدود 90% می باشد در حالیکه راندمان موتور گیربکس آسانسور حدود 50% می باشد موتور گیرلس آسانسور احتیاج به روغن کاری ندارد ولی موتور گیربکس آسانسور احتیاج به روغنکاری مرتب دارد موتور گیرلس آسانسور بدلیل نوع ساختارش زیاد داغ نمی کند حتی در ترافیک و کار بالا موتور برای خنک شدن متوقف نمی گردد ولی این توقف در حرکت برای خنک شدن در موتور گیربکس آسانسور در شرایط کار زیاد توسط سنسور حرارتی داخل موتور اتفاق می افتد دور موتور گیرلس آسانسور در حدود 150 دور در دقیقه است و همین امر باعث ایجاد صدای بسیار کم می شود ولی دور تند موتور گیربکس حدود 1500 دور در دقیقه بوده و همین امر باعث ایجاد صدای بیشتر می گردد موتور گیربکس آسانسور در هر بار برای شروع حرکت حدود 2 تا 3 برابر موتور گیرلس آسانسور جریان برق مصرف می کند. موتور گیرلس آسانسور دارای حجم کمتری است بنابراین می توان از آن در نصب آسانسور روملس MRL استفاده نمود ولی این کار با موتور گیربکس آسانسور بدلیل حجم و وزن بیشتر امکانپذیر نیست. موتور گیرلس آسانسور احتیاج به فلایویل ندارد ولی موتور گیربکس احتیاج دارد.
آسانسور های هیدرولیک در ظرفیت های مختلف با طول مسیر حرکت کم به کار گرفته می شوند و معمولاً در ظرفیت های بالا نسبت به انواع کششی مقرون به صرفه تر می باشند ، حرکت نرم و روان و قابلیت تنظیم سرعت ، دقت توقف در تراز طبقه ، شروع و خاتمه حرکت بدون شوک از مزایای این نوع آسانسورها هیدرولیک می باشد . عدم نیاز به پیش بینی موتورخانه در بالای چاه و امکان قرار دادن آن در فضای دورتری از چاه نیز از مزیتهای این نوع آسانسورها میباشد. آسانسور کششی است که حرکت آن بر اثر اصطکاک بین سیم بکسل و شیار فلکه کشش، در هنگام چرخش آن، توسط سیستم محرکه (موتور آسانسور) صورت می گیرد. بخاطر مزایای زیاد این سیستم و از همه مهمتر مقرون به صرفه بودن این سیستم ، آسانسور کششی یکی از متداول ترین سیستم های اجرایی آسانسور در دنیا می باشد. نحوه کارکرد اینگونه آسانسور ها بر اساس نیروی الکتروموتور و گیربکس می باشد که از طریق فلکه گیربکس ، توان مربوطه در امتداد قائم به کابین آسانسور اعمال شده و حرکت کابین را به بالا یا پایین فراهم می نماید. همچنین در این سیستم کابین آسانسور به وسیله چندین رشته طناب های فولادی (سیم بکسل) به وزنه تعادل متصل بوده و سیستم تعلیق آسانسور فراهم می نمایید
درایو 3vf دستگاه پیشرفته ای است که در تابلو فرمان های 3vf وجود داشته و کارش این است که حرکت و توقف های کابین بسیار نرم و بدون ضربه انجام گیرد و نحوه کار آن بدین طریق است که درایو 3vf بین شبکه برق تابلو فرمان و موتور سه فاز آسانسور قرار می گیرد و سپس با دریافت توان الکتریکی از شبکه با تنظیمات پیشرفته ای که دارد ولتاژ و فرکانس خروجی را تنظیم نموده و سپس فرمانها را به موتور آسانسور می فرستد که با اینکار می تواند سرعت و گشتاور موتور را به گونه ای تنظیم کند که همواره حرکت کابین آسانسور با نرمی انجام گردد.
سیستم Black out یا به اصطلاح سیستم نجات اضطراری در نصب آسانسور ، زمانیکه آسانسور در حال حرکت بوده و سه فاز ورودی آسانسور و یا یکی از فازها به هر دلیلی قطع گردد و یا ولتاژ فازها افزایش یا کاهش یابد، کنترل موتور آسانسور را بدست گرفته و با محاسبات جریان ، آسان ترین و کم مصرف ترین جهت چرخش موتور را انتخاب می کند و کابین را به Level طبقه رسانده و درب را باز میکند و غیر فعال میگردد.
آسانسور به انگلیسی elevator است، و MRL مخفف Machine RoomLess می باشد که در آنها، سیستم آسانسور، موتورخانه ندارد و کلیه تجهیزات داخل چاه آسانسور نصب شده اند .
آسانسور شیشه ای، می تواند آسانسور کششی، آسانسور هیدرولیک، و یا آسانسور MRL باشد. در واقع اگر اتاق آسانسور از جنس شیشه باشد، به آن آسانسور شیشه ای می گویند، و این موضوع ارتباطی به موتور و گیربکس آسانسور ندارد، و آسانسور پانوراما، نوعی آسانسور شیشه ای محسوب می شود که سقف آن از جنس شیشه است.
آسانسوری که برای حمل خودرو طراحی و ساخته شده باشد را آسانسور حمل خودرو می گویند، معمولا این نوع آسانسورها هیدرولیکی هستند.
آسانسور از صدها قطعه تشکیل شده که هر کدام انواع و اقسامی دارند، و طبیعتا قیمتهای متفاوتی هم باید برای آنها پرداخت، اما در کل، تعداد نفرات آسانسور، نصب درایو، نصب بلک اوت، نوع موتور، و تعداد ایستگاه ها (یا تعداد توقفها) در قیمت آسانسور تعیین کننده هستند. مثلا قیمت آسانسور 8 نفره، بسیار بیشتر از قیمت آسانسور 4 نفره است، زیرا اصول طراحی و ساخت متفاوتی هم دارد.
در ساختمانهای بزرگ، آسانسوری برای حمل بار تعبیه شده، زیرا اولا: فضا، و جنس دیوار اتاق این آسانسور برای حمل بار ساخته شده و در برابر ضربه مقاوم است، ثانیا: با این روش مسافران طبقات مجبور نیستند که منتظر تخلیه بار باشند.
بررسی دقيق مدارك و گواهينامههای شركتی كه قصد خريد از آن را داريم. بررسی دقيق مشخصات فنی ارائه شده. بررسی توان شركت از نظر مالی و اجرايی. بررسی رزومه كاری شركت و نيز بازديد از پروژهای نصب شده توسط آن. مراجعه و بازديد از محل شركت و مذاكره در محل.
قطعاً خیر، در بسیاری از موارد مشخصات ذکر شده صرفاً براساس اطلاعات رایج بازار بوده و نیازهای کارفرما در آن لحاظ نشدهاست. همچنین مواردی از قبیل كيفيت اجناس، كيفيت نصب، كنترل كيفيت تجهيزات نصب شده از جمله مواردی هستند که در مشخصات فنی مکتوب قابل ارزیابی نیست و صرفاً سابقه، اعتبار و دانش فنی شرکت تضمینکننده آن خواهد بود.
كيفيت اجناس، كيفيت نصب، كنترل كيفيت تجهيزات نصب شده، اگر در هر يك از موارد فوق اشكالاتی وجود داشته باشد، می تواند منجر به سلب رضايت و آسايش مشتری و مصرف كننده شود. در مشخصات فنی آسانسورها تنها به نوع قطعات اشاره می شود نه كيفيت آن. بنابراين كيفيت قطعات می تواند متغير باشد. به عنوان مثال میتوان كابين آسانسور را ذکر کرد که در مشخصات فنی مکتوب، تنها با ذکر تزئینات متمایز می شوند، (استنلس استيل يا...). كيفيت ساخت كابين، وزن كابين،كيفيت مصالح استفادهشده، درجه كيفی استيل استفاده شده، همه در كيفيت و زيبايی محصول نهايی موثر میباشد.
استاندارد جدید آسانسور برای ساختمان هایی که پروانه آنها از تاریخ 01/05/1394 صادر شده شامل تغییرات چشمگیری در رابطه با موارد ساختمانی و آسانسوری شده است که چندین مورد در زیل ذکر می گردد : آهن آلات (سازه فلزی)باید نسبت به خوردگی محافظت شود (ضد زنگ)، فلکه گاورنر پایین کاور داشته باشد ، لوکس نور مورد نظر کابین تامین باشد.، چراغ تونلی باید توسط دو کلید که یکی از آنها در موتورخانه نصب می شود و دیگری در پایین چاله آسانسور کنار شاسی استپ،
ابتدا با شماره پروانه ساختمان ثبت نام توسط شرکت انجام شده سپس کارفرما با کارت ملی و پروانه ساختمانی وگواهی 4 قطعه به شرکت بازرسی مراجعه میکند.
از زمان ارسال نقشه و محاسبات و نسخه قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور به شرکت بازرسی حدود 15 روز زمان میبرد.
اصل و کپی کارت ملی مالک،اصل و کپی پروانه ساختمانی ونقشه هوایی 1/2000 و گواهی 4 قطعه.
ابتدا ثبت نام انجام شده سپس کارفرما در شرکت بازرسی تشکیل پرونده میدهد سپس بازرسی ها انجام میشود و بعد از تایید شدن باید مدارک لازم ارسال شود تا بعد از تایید و زدن بیمه گواهی صادر شود.
بعضی از پروژه ها بعد از اتمام اعتبار گواهی استاندارد مجدد ثبت نام شده و بقیه مراحل مثل قبل انجام میشود.
بعضی از پروژه ها هم بعد از آخرین تاریخ بازرسی یا تاریخ تایید شدن 3 ماه گذشته و قانون ادواری قابل اجراست که مجدد ثبت نام انجام شده.
بعد از تایید شدن بازرسی ها و تایید نقشه و محاسبات، در تاریخ مقرر بیمه صادر میشود.
هزینه ی بازرسی براساس تعرفه های شرکت بازرسی است.
واریزی و تکمیل فرم مربوطه از طرف کارفرما انجام شده وتاریخ بازرسی با هماهنگی شرکت نصاب و شرکت بازرسی انجام میگردد.
از زمان واریزی تقریبا یک هفته تا 10 روز، تاریخ بازرسی زده میشود.
از طریق سامانه اینترنتی.
بعد از هر بازرسی ایرادات ساختمانی و ایرادات آسانسوری باید برطرف شود.
هر بازرسی هزینه جداگانه و با تعرفه های متفاوت است.
کارفرما به سندیکای آسانسور مراجعه کرده و پس از اعلام خلع ید شرکت قبلی امکان پیگیری و اخذ استاندارد توسط شرکت جدید امکان پذیر می باشد.
با شماره پروانه ساختمان از اداره استاندارد بصورت اینترنتی می توان استاندارد بودن آسانسور را استعلام کرد.
درخواست و ثبت نام بازرسی بصورت اینترنتی بوده و بعد از ثبت نام شرکت بازرسی اعلام می گردد و شرکت بازرسی را نمی توان تغییر داد.
گواهی تایید استاندارد آسانسور پس از تایید توسط شرکت بازرسی به اداره کل استاندارد ارسال و پس از آن به آتش نشانی داده می شود.
با ارسال شناسه ملی آسانسور به شماره پیامک ذکر شده در پایین پلاک شناسه ملی میتوان آخرین وضعیت استانداردی آسانسور را استعلام کرد.
ثبت نام جهت اخذ استاندارد و هماهنگی های بازرسی برعهده شرکت نصاب و ارائه مدارک و تکمیل ثبت نام در شرکت بازرسی و پرداخت هزینه های مربوطه بر عهده ی کارفرما می باشد.
بسته به تعداد توقف و فضای مورد نظر برای ساخت آسانسور وابعاد چاهک و ظرفیتی که میخواهند آسانسورشان داشته باشد و مورد کاربری آن و میزان استارتی که میخورد متفاوت است.
کمترین فضایی که میتوان برای آسانسور در نظر گرفت یک مربع 120x120 باید باشد که در این حالت تنها با درب لولایی میتوان آسانسور را اجرا کرد.این نوع آسانسور به عنوان آسانسور خانگی (home lift) استفاده میشود.(هیدرولیک)
آسانسور هیدرولیک زمانی استفاده می شود که امکان ساخت موتورخانه در پشت بام وجود نداشته باشد و تعداد طبقات ساختمان کم باشد. در صورتی که در پشت بام امکان ساخت موتورخانه وجود نداشته باشد و ارتفاع ساختمان زیاد باشد از آسانسور کششی موتورخانه دار و یا بدون موتورخانه (roomless) استفاده میشود. معمولا در آسانسور های بدون موتورخانه از موتور گیرلس استفاده می شود.
کارهای مخصوص چاهک معمولا توسط خود کارفرما در مرحله ی آماده سازی چاهک انجام میشود.
در جلسه ای مشترک بین شرکت و کارفرما تزیینات کابین انتخاب و نهایی می شود.
بعد از اجرای درب و ریل ابعاد کابین با در نظر گرفتن موارد استاندارد بدست میآید و با مشخص کردن تزیینات کابین توسط مشتری مراحل ساخت کابین آغاز میشود. فرستادن و اجرای کابین بستگی به شرایط ساختمان و آماده بودن چاهک و محل نصب دارد.
بستگی مستقیم به شرایط اقتصادی کشور و نوسانات بازار دارد.
اجرای این مراحل بستگی به پیشرفت کارهای ساختمان دارد. و دربازه ی زمانی حدودا 3 الی 5 ماه انجام می شود.
در صورتی که کارفرما متریال خاصی مدنظر داشته باشد طبق درخواست کارفرما و درغیر اینصورت با توجه به شرایط پروژه، بنابه تشخیص مدیر فروش متریال مناسب پروژه اعلام و پیش فاکتور ارائه می گردد
در ماه ۱ بار برای سرویس مراجعه میکنیم
بله ما آسانسور شما رو به صورت رایگان بیمه میکنیم تا هم مدیر ساختمان و استفاده کنندگان از آسانسور و هم ما به عنوان شرکت سرویس نگهدار تحت پوشش بیمه باشیم
بله آسانسور شما هر تعداد باری که خراب شود ما به ساختمان شما مراجعه میکنیم.
ابتدا تکنسین شرکت، آسانسور نصب شده را بازدید و در صورتی که نیاز به بازسازی و یا تعمیرات داشته باشد کارهای لازم انجام می شود و سپس قرارداد سرویس منعقد میگردد.
سرویس و نگهداری به صورت مستمر و هرماه یکبار باید صورت گیرد و به دلیل شرایط بیمه، برای یک سال میبایست ۱۲ بار بازدید و سرویس انجام شود.
ارائه خدمات از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب و حتی در روزهای تعطیل و در خارج از این زمان به صورت تلفنی مشاوره داده خواهد شد.
جهت اخذ استاندارد یکی از شرایط تایید آسانسور، ارائه قرارداد سرویس و نگهداری با شرکت نصاب می باشد و در غیر اینصورت گواهی تایید آسانسور توسط اداره استاندارد صادر نمی گردد.
در سال اول نصب آسانسور به علت اخذ استاندارد، بیمه نمودن آسانسور اجباری بوده و در سال های پس از اخذ استاندارد اختیاری می باشد.
در سرویس آسانسور قطعات و تجهیزات طبق یک چک لیست بازدید و چک میشوند.
جلوگیری از خرابی، خطرات و پیشگیری از فرسوده شدن و معیوب شدن قطعات و تجهیزات و افزایش طول عمر آن ها
در نرخ نامه آسانسور تمام توضیحات در مورد هزینه ی سرویس ماهیانه داده شده است.
بازدید مرتب ماهیانه سرویس و نگهداری آسانسور و پیشگیری از خرابی کلی و نگهداری به نحوی که عمر مفید قطعات منصوبه طولانی تر و استهلاک آنها کمتر گردد از وظایف واحد سرویس و نگهداری است.
ساختمان های پرتردد مثل ساختمان های دولتی، ساختمان های پزشکی که حتما باید استاندارد ادواری بگیرند و ساختمان های مسکونی در صورت تمایل کارفرما می توانند استاندارد ادواری بگیرند
برای گرفتن استاندارد در صورتیکه پروژه، پروانه ساختمانی نداشته باشد، باید با قبض برق ثبت نام شوند.
استاندارد اولیه باید حتما باید توسط شرکت نصاب اخذ گردد.
باید یک نامه ی خلع ید یا برگه ی تسویه حساب از شرکت نصاب برای شرکت ثانی تهیه نماید تا بتواند استاندارد را اخذ نماید
خیر گرفتن استاندارد ادواری صرفا به عهده ی شرکت نصاب نیست و کارفرما می تواند این استاندارد را توسط شرکت سرویس و نگهدار خود اخذ کند.