
0 دیدگاه ها
آسانسور کارگاهی (انواع، ظرفیت و نکات ایمنی)
آسانسور کارگاهی جزو تجهیزات بالابری صنعتی است که در محیط های کاری برای کاربردهای متنوع نصب می شود. یک آسانسور صنعتی ایمن و کارآمد، ابزار کلیدی برای انجام کارها است. برای محیط عملیاتی یا پروژه های ساخت و ساز که به طور موقت به حمل بار نیاز است، می توان از این نوع آسانسورها کمک گرفت. نصب آسانسورهای کارگاهی می تواند در زمان و هزینه های مدیران صنایع و کارخانه ها صرفه جویی کند.
مهندسان در بهترین شرکت آسانسور، تلاش می کنند تا راه حل های جدید را برای طراحی و ساخت تجهیزات بالابری ارائه دهند. برای تولید انواع آسانسور کارگاهی از فناوری های پیشرفته استفاده می شود. این محصولات مطابق با مراجع استاندارد جهانی ساخته می شوند و نهایت ایمنی را دارند. ایمنی یکی از مهم ترین عوامل در محیط های کار و صنعت است. اگر این تجهیزات بالابری را از شرکت سازنده معتبر خریداری کنید، قابل اعتماد است و تا سال های طولانی تری، همچنان بادوام و بی عیب و نقص کار می کنند.

مزایای آسانسور کارگاهی چیست؟
1- بالابری بدون محدودیت ارتفاع
یکی از مهم ترین مزایای آسانسور کارگاهی برای محیط های صنعتی و عملیاتی، نصب و حرکت بدون محدودیت ارتفاع است. این بالابرها را می توان برای یک سازه 10 تا 50 طبقه نصب نمود. با این حال، نصب یکی از این آسانسورها برای ساختمان هایی که بیشتر از 15 طبقه دارند، باید با محاسبه های دقیق مهندسی انجام شود. آسانسورهای پرسرعت کارگاهی برای سازه های بیشتر از 50 طبقه به کار می روند که از پیشرفته ترین فناوری های روز دنیا برخوردار هستند.
2- کارآمد و مقرون به صرفه
یکی دیگر از بزرگ ترین مزایای استفاده از آسانسورهای کارگاهی، کارآمد بودن آنها است. به این مفهوم که این بالابرها، نیاز به جرثقیل های فوق سنگین و گرانقیمت را از بین می برند. بنابراین مدیران واحدهای صنعتی می توانند با خرید یک آسانسور کارگاهی مناسب و مقرون به صرفه، هزینه ها را تا حد مؤثری کاهش دهند. به طور مثال، جابه جایی نخاله های ساختمانی در محل پروژه با یک بالابر کارگاهی، به آسانی میسر است. مهم تر آنکه ظرفیت حمل بار این نوع آسانسورها از نظر کیلوگرم و تناژ نیز قابل توجه است.
3- دارا بودن ویژگی های ایمنی چندگانه
انواع آسانسور کارگاهی، حداکثر ایمنی را فرآهم می کنند تا هم از محموله و هم از افراد، محافظت شود. اگر این تجهیزات را از یک شرکت سازنده خوب و معتبر خریداری کنید، خدمات پشتیبانی از جمله برنامه ریزی تعمیرات – نگهداری ماهانه را نیز دریافت خواهید کرد. مهندسان باتجربه و تکنسین ها به درخواست مشتری، به محل آسانسورهای کارگاهی اعزام می شوند تا همه قطعات آسانسور را از نظر صحت عملکرد، ساییدگی، پارگی، سالم بودن قطعات برقی و .... بررسی نمایند. خدمات نگهداری از جمله روغن کاری قطعات متحرک، تمیز کردن آلودگی ها و تست اجزای الکتریکی، برخی از کارهایی است که جزو این برنامه ها قرار دارد.
مشخصات فنی آسانسور کارگاهی
مشخصات فنی آسانسور کارگاهی عبارت است از همه ویژگی های تخصصی و ظاهری که این تجهیزات را به مشتری معرفی می کند. وقتی می خواهید یکی از این آسانسورها را خریداری کنید، کاتالوگ محصول یا برگه مشخصات فنی به شما ارائه می شود. در برگه مشخصات فنی یک آسانسور صنعتی، مواردی از جمله منبع برق، ابعاد و اندازه، حداکثر تحمل وزن، سرعت حرکت، مفاهیم ایمنی، قطعات جانبی، پنل کنترل و اتوماسیون، مدیریت و اپراتور، حداکثر ارتفاع بالابری، قیمت، وزن کابین، قطعات و تجهیزات مرتبط درج شده است. اگر تجربه ای در خرید این آسانسورها ندارید، پیشنهاد می کنیم با کارشناسان فروش در این شرکت تماس بگیرید تا اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند.
انواع آسانسورهای کارگاهی بر اساس نوع کاربرد
1- آسانسورهای مسافر بر
در یک محیط کارگاهی، علاوه بر آسانسورهای حمل بار، برخی بالابرها برای حمل کارگران و نیروی عملیاتی به کار می روند. یک آسانسور نفر بر در محیط صنعتی، از نظر اندازه، محدودیت وزنی و سرعت حرکت، متفاوت است. برای کارگاه ها می توان با توجه به نیازها و کاربردها، یکی از انواع آسانسور کارگاهی مسافر بر را نصب نمود.
2- آسانسورهای مخصوص حمل بار یا سرویس دهی خدماتی
یکی دیگر از انواع آسانسورهای کارگاهی برای حمل اثاثیه، وسایل و لوازم کار، کالاها و بسته ها به کار می روند و دارای حداکثر ظرفیت وزنی هستند. این نوع آسانسورها دارای دیواره ها و کف از جنس متریال فولادی است و از دوام و مقاومت بالایی برخوردار هستند. جالب توجه است که یک آسانسور کارگاهی برای جابه جایی نفرات، طراحی نشده است و فقط جنبه باربری دارد.
نکات مهم در نصب آسانسور کارگاهی
پیش از هر چیز، مهم ترین نکته در نصب آسانسور کارگاهی، ارزیابی محل نصب است. تکنسین ها از مکانی که باید تجهیزات آسانسور در آنجا قرار بگیرند، بازدید نموده و پس از تأیید، مراحل نصب آغاز می شود.
برای نصب یک آسانسور صنعتی در محیط کارگاه، ابتدا باید پایه های مناسب را در محل قرار داد، و سپس سایر اجزا از جمله موتور آسانسور، کابین آسانسور، ریل ها و پنل تابلو فرمان و ... را در جای خود نصب نمود. هر قطعه باید در جای خودش قرار بگیرد و در نهایت، یک مهندس ناظر، کل سیستم را مورد بررسی قرار می دهد. در آخرین مرحله، بالابرها راه اندازی می شوند و سرعت حرکت ایمنی آنها نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد.
نصب آسانسورهای کارگاهی، بهترین روش برای مدرن کردن محل یک پروژه یا کارخانه هستند. ناگفته نماند که این تجهیزات، راهی برای سرمایه گذاری در فناوری های جدید است که بهره وری صنایع را افزایش می دهد. دوام و مقاومت فوق العاده این تجهیزات، آنها را برای شرایط عملیاتی سخت، مناسب ساخته است. لذا خرابی ها تا حد امکان کاهش پیدا می کند. همه این عوامل در راستای صرفه جویی در هزینه ها خواهد بود.
نکات مهم در کار کردن با آسانسورهای کارگاهی
به عنوان سخن پایانی لازم است خاطر نشان سازیم، آسانسورهای کارگاهی اگرچه ایمن و کارآمد هستند، اما نباید از اصول استفاده درست از آنها غافل شد! در این مورد به گزینه های زیر دقت داشته باشید:
- آسانسورهای صنعتی می توانند هزینه های کار را کاهش دهند، بهره وری را بهبود داده و ایمنی را افزایش دهند. بنابراین، هرگز بیش از ظرفیت شان نباید از آنها استفاده نمود.
- برنامه ریزی دقیق و منظم برای تعمیرات – نگهداری آسانسور کارگاهی داشته باشید. این برنامه ها بهتر است در هر 24 ساعت، اجرا شده و به صورت هفتگی نیز گزارش هایی تهیه شود.
- قطعات متحرک آسانسورها را روغن کاری کنید و آلودگی ها را تمیز کنید تا دوام قطعات آسانسور افزایش یابد.
- در نهایت، خدمات سرویس آسانسور یا تعمیرات را از طریق بهترین شرکت آسانسور در اصفهان دنبال کنید تا نیازهای یک آسانسور صنعتی – کارگاهی به بهترین شکل برآورده شود.
ارسال نظر
نکته: HTML ترجمه نمی شود!