کارسلینگ آسانسور
کارسلینگ آسانسور یکی از مهم ترین قطعات است که به صورت یک سازه ثابت، وظیفه پشتیبانی و هدایت کابین آسانسور را بر عهده دارد. به این قطعه گاهی فریم هم گفته می شود. کفشک ها به کارسلینگ متصل می شوند و و مسیر حرکت کابین آسانسور را در راستای ریلهای راهنما ایجاد می کنند.
بیشترین کاربرد کارسلینگ آسانسور، در سیستم های بالابری هیدرولیکی است اما این قطعات برای آسانسورهای کششی نیز به کار می روند. در آسانسورهای هیدرولیک علاوه بر کابین، قطعات مهم دیگر آسانسور نیز بر روی کارسلینگ نصب می شوند که عبارتند از: ترمز اضطراری یا همان پاراشوت آسانسور، رولینگهای راهنما ، ....
شرکت های فروش آسانسور، در اکثر موارد، پک کامل قطعات و لوازم جانبی را نیز تأمین می کنند تا در صورت نیاز، تکنسین ها بتوانند خدمات مربوط به سرویس یا بازرسی های دوره ای را به مشتریان ارائه دهند. تعویض یا تعمیرات کارسلینگ در آسانسورها نیز از طریق همین تکنسین ها و نیروی مجرب انجام می گیرد. در چک لیست های مربوط به تعمیرات – نگهداری آسانسور، بخشی نیز به بازرسی قطعات کارسلینگ اختصاص دارد. با ما همراه باشید تا کمی تخصصی تر درباره قطعات کارسلینگ در آسانسورها صحبت کنیم.
مشخصات فنی کارسلینگ آسانسور
انواع کارسلینگ آسانسور از نظر ویژگی ها و مشخصات فنی با یکدیگر متفاوت هستند اما همه آنها با یک هدف در سیستم بالابری ساختمان نصب می شوند. کارسلینگ ها در واقع هدایت کننده کابین آسانسور در راستای ریل های راهنما هستند. بنابراین اولین عامل در برگه اطلاعات فنی کارسلینگ، اندازه دهانه ریل ها، ابعاد کارسلینگ و طول آنها است.
کارسلینگ دارای یک ابعاد استاندارد است اما اگر شرایط یک ساختمان برای نصب آسانسور، سفارشی باشد، تولید کننده می تواند ویژگی های این قطعات را بر حسب نیاز، طراحی کند. انواع کارسلینگ یک طرفه و دو طرفه برای سیستم های هیدرولیکی بسیار استفاده می شوند.
جالب توجه آن است که نصب کارسلینگ آسانسور، به عواملی از جمله ارتفاع چاهک و نوع جک هیدرولیکی نیز بستگی دارد. استانداردها می گویند اگر ارتفاع چاهک آسانسور، چیزی بین محدوده 120 تا 200 سانتی متر باشد، حد مجاز برای نصب کارسلینگ است و ایمنی را تضمین می کند. برخی قطعات نیز بر حسب مدل کارسلینگ، بر روی آن نصب می شوند یا به طور مجزا در سیستم بالابری قرار می گیرند.
در بحث مشخصات فنی کارسلینگ آسانسور باید حواستان به نوع پاراشوت ها، ابعاد چاهک، ظرفیت کابین آسانسور و مشخصات ریل های هدایت کننده نیز باشد. اندازه ستون های کارسلینگ بسیار اهمیت دارند. این قطعات با ترمزهای اضطراری در ارتباط هستند، بنابراین به طور غیر مستقیم در تنظیم سرعت آسانسور و جلوگیری از حوادث شدید، نقش دارند.
نکات مهم در نصب کارسلینگ آسانسور
کارسلینگ آسانسور از اجزای مختلفی تشکیل شده است؛ پاراشوت، کفشک ها، جک و پایه، فلکه هرزگرد، فلکه جک، سازه اصلی، قلاب بکسل. همه این قطعات باید در جای خودشان به درستی نصب شوند. علاوه بر این ها، اتصالات ساده دیگری نیز به کار می روند تا هر قطعه را در جای خود نگه دارند.
با توجه به این موارد، برای نصب کارسلینگ در آسانسورها باید قطعات مناسب را انتخاب نمود و قبل از همه، محل قرارگیری آنها را روی اسکلت اصلی نگهدارنده کابین آسانسور تعیین کرد. سازه کارسلینگ باید بتواند وزن کابین را تحمل کند و با سرعت مطمئنه، آن را بالا یا پایین ببرد. این سازه ها از متریال با دوام و مقاوم ساخته شده اند که در طولانی مدت، پایداری خود را حفظ می کنند. مهم آن است که مونتاژ و نصب کارسلینگ باید توسط تکنسین های فنی باتجربه انجام شود.
کارسلینگ معکوس برای آسانسور چیست؟
کارسلینگ معکوس یا ریل معکوس در کارسلینگ آسانسور در واقع نوعی سازه است برای سیستم های بالابری نصب می شود که فضای محدودی دارند. این نوع کارسلینگ برای آسانسورهای دو و سه درب به کار می رود و قطعات مختلف بر حسب وزن کابین آسانسور، در طرفین قرار می گیرند. کارسلینگ معکوس را می توان برای اندازه های مختلف ریل، طراحی کرد. این سازه ها برای آسانسورهای موتورخانه دار و بدون موتورخانه قابل نصب هستند. اندازه ریل ها و براکت های کارسلینگ را می توان بر اساس نیاز، سفارشی سازی کرد.
خرید کارسلینگ آسانسور
کارسلینگ در آسانسورها جزو قطعات مهم هستند و به نوعی با تأمین ایمنی سیستم بالابری ارتباط دارند. با توجه به اینکه عملکرد آسانسور در ساختمان شما چگونه است، مشخصات فنی کارسلینگ نیز متفاوت خواهد بود. پیشنهاد می کنیم سیستم های آسانسور و قطعات مختلف را از بهترین شرکت تهیه کنید تا کیفیت آنها از هر نظر تضمین شده باشد. کارشناسان فروش ما آماده هستند تا به شما پاسخ بدهند.
ارسال نظر
نکته: HTML ترجمه نمی شود!