آسانسور کششی (قیمت 1403) طراحی و اجرا
آسانسور کششی نوعی از تجهیزات بالابری است که از یک سیستم طناب و قرقره برای بالا و پایین بردن کابین آسانسور استفاده می کند. آسانسورهای کششی، رایج ترین نوع آسانسورهایی هستند که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند و معمولاً در ساختمان های بلند، بیشتر کاربرد دارند. در آسانسورهای کششی، فلکه کشش موتور اصلی، قطعاتی هستند که کابلها را نگه میدارند و وظیفه کشش و حرکت کابین آسانسور را بر عهده دارند. نوع طراحی آسانسورهای کششی که در ابتدا در یونان باستان مورد استفاده قرار گرفت، در طول تاریخ کمی تغییر کرده است. تغییرات و تحولاتی در متریال و موتور آسانسور اِعمال شده است، و بزرگترین پیشرفت، در حقیقت، ترمزهای ایمنی یا پاراشوت بود که در دهه 1870 اجرا شد و توانست تصور عمومی را در مورد سقوط آسانسورها تغییر دهد.
قیمت آسانسور - تاریخ اپدیت قیمت ها 1403/03/16 - قیمت های پایه در جدول زیر ارائه شده اند.
قیمت ها به تومان و بدون هزینه نصب و راه اندازی، شاسی طبقه و شاسی کابین می باشد.
به دلیل متنوع بودن اجزای کابین آسانسور و متغیر بودن هزینه کابین بر اساس مدل انتخاب شده توسط مشتری، جدول زیر بدون هزینه کابین محاسبه گردیده است.
برای اطلاع از قیمت سایر مدل ها با شماره 02122686533 تماس بگیرید.
نوع آسانسور | 2 توقف | 3 توقف | 4 توقف | 5 توقف | 6 توقف | 7 توقف | 8 توقف |
آسانسور کششی 6 نفره | 255 میلیون | 270 میلیون | 288 میلیون | 304 میلیون | 323 میلیون | 364 میلیون | 361 میلیون |
آسانسور کششی 8 نفره | 280 میلیون | 297 میلیون | 314 میلیون | 330 میلیون | 350 میلیون | 371 میلیون | 388 میلیون |
اجزای آسانسور کششی
آسانسورهای کششی از قطعات و اجزای مهمی تشکیل شده اند که در کنار هم کار می کنند. قرقره ها، طناب ها و کابل های فولادی مقاوم، موتور قدرتمند، اتصالات محکم، وزنه تعادل، نمونه هایی از اجزای مهم این آسانسورها هستند. نحوه کار آسانسور کششی به این صورت است که، موتور، فلکه کشش خود را می چرخاند، و در همین راستا، طناب فولادی که داخل شیارهای آن هستند را جابجا می کند. طناب ها به کابین آسانسور و وزنه تعادل متصل هستند. با چرخش فلکه کشش موتور اصلی، طناب فولادی، کابین آسانسور را به سمت بالا و وزنه تعادل را به پایین و بلعکس حرکت می دهد. وزنه تعادل برای متعادل کردن وزن کابین آسانسور استفاده می شود و به کاهش توان لازم برای حرکت آسانسور کمک می کند. عملکرد آسانسور مشخص می کند که حرکت و هماهنگی این قطعات و اجزا چگونه باشد. هر چه کابین و ظرفیت آسانسور کششی بزرگ تر باشد، به موتور توان بالاتری برای کشیدن کابین آن نیاز است . از طرف دیگر در یک آسانسور با کابین و ظرفیت ثابت، هرچه سرعت آسانسور بالاتر باشد نیز به توان بالاتری برای موتور نیاز خواهد بود.
انواع آسانسور کششی
انواع آسانسور کششی بر اساس نوع عملکرد یا موقعیت ساختمان و کاربری که دارد، متنوع است. آسانسورها دارای ظرفیت مختلف هستند و بر همین مبنا تعریف می شوند. طبق تعریف دیگر، بسته به اینکه موتور آسانسور از نوع گیربکسی یا گیرلس باشد، آسانسور کششی طبقه بندی می شود. آسانسور کششی گیربکسی به تجهیزاتی گفته می شود که دارای موتور گیربکسی قوی هستند. آسانسورهای کششی گیرلس، دارای موتور بدون گیربکس هستند و مزایای خاص خودشان را دارند.
بر اساس اینکه قطعات و اتصالات آسانسور چطور به هم متصل می شود، طراحی متفاوتی دارند. سیستم های یک به یک، 2 به 1، 3 به 1 و 4 به 1 در سیستم تعلیق وجود دارد. جایگیری و نصب هر سیستم به قطعاتی از جمله تابلو فرمان، تعداد درب، ریل ها، فلکه هرزگرد، فلکه کشش موتور، سیستم تعلیق و سیستم سیم بکسل ها بستگی دارد. هر کدام از انواع این نوع چیدمان، یک مشخصه دارد که توسط تکنسین ها و مهندسان ارزیابی می شود. به همین دلیل است که تأکید داریم قبل از خرید آسانسور حتماً برای بازدیدهای اولیه، با یک شرکت خوب مشورت کنید.
مشخصات آسانسورهای کششی
- عدم محدودیت ارتفاع تا 64 طبقه
- قابلیت اجرا بصورت تکی و گروهی
- تنوع در ظرفیت و تزئینات کابین
- تنوع در موتورهای گیربکسی یا بدون گیربکس (گیرلس)
- قابلیت حرکت با سرعت بالا (1/6 تا 4 متر بر ثانیه)
- قابلیت نجات اضطراری مسافر
مقایسه آسانسور کششی با آسانسور هیدرولیکی
- آسانسورهای کششی، برق کمتری مصرف می کنند و مقرون به صرفه تر هستند.
- آسانسورهای هیدرولیکی برای ساختمان های حداکثر 5 طبقه مناسب تر هستند اما آسانسورهای کششی را می توان در ساختمان های مرتفع نیز نصب نمود.
- نصب و راه اندازی آسانسورهای کششی، زمان بیشتری طلب می کند چون باید تمامی کابل ها و وزنه های تعادل را طبق استانداردها تنظیم کرد.
- قیمت آسانسور کششی، ارزان تر است و از نظر کارایی، بهتر عمل می کند.
- هزینه های تعمیرات نگهداری آسانسورهای کششی، کمی بیشتر است چون قطعات متحرک زیادی دارند و در معرض استهلاک هستند.
- آسانسورهای هیدرولیکی، از نظر هزینه های نگهداری، ارزان تر تمام می شوند.
- از آسانسورهای کششی باید برای حمل بارهای سبکتر استفاده کرد اما از انواع هیدرولیکی می توان برای بارهای بسیار سنگین استفاده نمود.
- آسانسورهای هیدرولیکی، نسبت به آسانسورهای کششی، آرام تر حرکت می کنند.
مزایای آسانسور کششی
آسانسورهای کششی نسبت به سایر انواع آسانسور دارای مزایای منحصر به فردی هستند. این فواید را به صورت زیر فهرست بندی کرده ایم:
- سرعت: آسانسورهای کششی، سریع ترین نوع آسانسورها هستند.
- ظرفیت: آسانسورهای کششی می توانند وزن بیشتری را نسبت به انواع دیگر آسانسورها تحمل کنند.
- کارایی: آسانسورهای کششی، تجهیزاتی بسیار کارآمد هستند و نسبت به انواع دیگر آسانسورها انرژی کمتری مصرف می کنند.
- قابلیت اطمینان: آسانسورهای کششی بسیار قابل اعتماد هستند و طول عمر بالایی دارند.
در اینجا لازم می دانیم برخی از معایب مهم این آسانسورها را برایتان ذکر کنیم. به این ترتیب می توانید برای خرید آسانسور کششی یا هیدرولیکی، بهتر تصمیم گیری کنید.
مهم ترین معایب آسانسور کششی
- هزینه: آسانسورهای کششی گیرلس، گران تر از انواع دیگر آسانسورها هستند.
- سر و صدا: آسانسورهای کششی عمدتاً پر سر و صدا کار می کنند، به خصوص زمانی که با سرعت بالا حرکت می کنند.
- تعمیر و نگهداری: آسانسورهای کششی نسبت به انواع دیگر آسانسورها نیاز به تعمیرات و نگهداری بیشتری دارند.
البته دو مورد اخیر در آسانسورهای کششی گیرلس بسیار کمتر است.
قیمت آسانسور کششی
آسانسورهای کششی معمولاً در ساختمانهای متوسط تا بلند، مانند ساختمان های اداری، هتلها و مجتمعهای مسکونی و آپارتمانی استفاده میشوند. این نوع تجهیزات همچنین در برخی از کاربردهای صنعتی و تجاری نیز کاربرد دارند. آسانسورهای کششی که فقط به پیکربندی ساختمان محدود می شوند، یک راه حل سریع و قابل اعتماد برای حمل و نقل عمودی را امکان پذیر می سازند؛ پس قادر هستند بارهای سنگین را حمل کنند و ساختمان ها را تقریباً در هر ارتفاعی، در دسترس قرار دهند. قیمت آسانسور کششی به عوامل مختلفی از جمله مدل آسانسور، اندازه و ظرفیت کابین آسانسور، قیمت مواد اولیه در طراحی کابین، اتصالات، مدل موتور آسانسور، برند سازنده و خدمات جانبی بستگی دارد. سعی کنید پک کامل آسانسور را از بهترین شرکت خریداری کنید که تمامی موارد فوق از هر نظر تضمین شده باشد.
نحوه تعمیر و سرویس آسانسور کششی
تعمیرات نگهداری و سرویس دوره ای آسانسورهای کششی شامل کارهایی است که تکنسین های آموزش دیده باید انجام دهند تا از صحت عملکرد تمامی قسمت های آسانسور اطمینان حاصل کنند. در قسمت زیر به یک چک لیست ساده و کامل برای سرویس آسانسور کششی اشاره می کنیم:
- بررسی تعادل کابین آسانسور- توقف همسطح زمین و حرکت با سرعت استاندارد
- بررسی کابل ها و طناب ها
- بازرسی تابلو فرمان و همه قطعات برقی
- تمیز کردن قطعات – روغن کاری و روانکاری در صورت نیاز
- بررسی صحت کار دکمه های داخل کابین آسانسور
- بازرسی دیواره ها، کف و سقف کابین
- بررسی کابل های برق و اطمینان از سالم بودن پوشش آنها
- بررسی کارکرد موتور
- چک کردن قرقره ها و سیم بکسل ها و نحوه حرکت آنها با هم
مجدداً تأکید می کنیم هر گونه تعمیرات– نگهداری یا سرویس آسانسور باید توسط افراد باتجربه انجام شود. کوچک ترین اشتباه می تواند ایمنی و سلامت قطعات این تجهیزات را به خطر بیاندازد. شما نیز به عنوان فرد کنترل کننده، با مشاهده نقص یا عیب در آسانسورها بهتر است در اولین فرصت با بخش خدمات شرکت آسانسور تماس بگیرید.
ارسال نظر
نکته: HTML ترجمه نمی شود!